Microneedling

MICRONEEDLING


Needle Pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor och hudbristningar.


Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Behandlingen medför även att absorptionen av aktiva ingredienser ökar. Powerlite Needle Pen använder endast specialutvecklade produkter i behandlingen, bestående av hyaluronsyra.

Powerlite Needle Pen är elektrisk och har 12 sterila engångsnålar, behandlingen är mycket skonsammare för huden än traditionell microneedling med rollers. Behandlingen skräddarsys efter varje individ och olika problemområden genom att nållängden anpassas under behandlingen.Pris för behandlingskur 1895:-/tillfälle

VARFÖR MICRONEEDLING?


I takt med att vi blir äldre förändras vår hud. Vi tappar spänst och elastisitet. Fuktfattigheten ökar och gör huden tunnare och känsligare och fina linjer blir tydligare. Vissa har problem med acne under tonårsåren, andra har problem med vuxen acne. Detta kan medföra ärr och märken som är svåra att bli av med.

Med microneedlingbehandlingen kan vi komma åt huden och den typen av problem djupare ner i huden och göra att ojämnheter minskar och fukten ökar.

HUR FUNKAR DET?


Microkanaler

Nålarna skapar små kanaler ner i huden där ämnen lättare kan penetrera och tas upp av huden. I vår behandling använder vi oss av Nano hyaluronsyra


Kontrollerad läkning

Dessa små hål tas av huden hand om som små skador. Det startas en läkningsprocess så att hudens egna läkningsceller tar sig dit och börjar laga. Fukten ökar och den "nya" hudytan blir jämnare och fylligare.BEHANDLINGSKUR


I genomsnitt krävs 3-6 behandlingar. Vid vissa specifika problem kan fler behandlingar krävas.


Intervall mellan behandlingarna varierar beroende på problem. Vi kollagenstimulering behandlar man med ett intervall på  3-4 veckor och vid djupare problem ökar man intervallet till ca 6 veckor.

ATT TÄNKA PÅ


Samma dag som behandling gjorts ska man låta huden vila från hudvårdsprodukter. Undvik all användning av makeup, kemiska preparat, två, parfym samt avstå från träning, bastu och varma bad.


Tänk på att:

 

  • Tvätta alla makeupborstar
  • Byt örngott
  • Låt bli att röra vid huden
  • Låt huden vila från sol två veckor efter behandling och använd solskyddsfaktor spf 30 vid vistelse i sol

SALONGEN


Vårt fokus är att göra behandlingar och detta medför att när vi går in i behandlingsrummen är ytterdörren låst. Ni kommer då inte in på vår salong.


Vill du komma i kontakt med oss för att

köpa presentkort eller produkter, bokar du en tid för detta.

Vill du boka en tid för en behandling, eller få hjälp med något annat? Ring eller maila så hjälper vi dig!


Bokningsbara tider i salongen:

Måndag 09.00 - 19.00

Tisdag 09.00 - 17.00

Onsdag 09.00 - 18.00

Torsdag 09.00 - 19.00

Fredag 09.00 - 14.00


KONTAKTA OSS


Telefon

0322 - 104 20


Mail

bokning@skincarealingsas.se


ADRESS


SC I skincare

Lilla Torget 1

Alingsås